1000Mb de fibra
+ 3 mòbils de 10GB
+ TV

+fix de regal!
Mòbil: trucades il·limitades.
Fix: trucades il·limitades a fixos.
78,45€
Consulta la teva cobertura
Ho vull!

Fibra òptica

Gaudeix de 1000MB simètrics (és a dir, tant de pujada com de baixada). Byfi es compromet a garantir-te la millor qualitat de connexió, velocitats reals, simètriques i sense CGNAT, gràcies a que la xarxa de fibra òptica és d’instal·lació pròpia.

Línia fixa

Et regalem la línia fixa amb trucades il·limitades a fixos nacionals.

Les trucades a números de pagament no estan contemplades dins de la tarifa i es cobraran a part. Per a trucades a fixos internacionals, consulta’ns.

Router

Perquè naveguis per Wi-Fi a màxima velocitat t’instal·lem un router marca Huawei amb doble banda 2.4Ghz/5*Ghz. La instal·lació de l router és totalment gratuïta. Això sí, si decideixes marxar-te has de retornar-l’ho.

Trucades

Trucades il·limitades a mòbils i fixos nacionals amb establiment de trucada inclòs. Fins a un màxim de 150 destinacions. Excloses les trucades a serveis de tarifació especial. Superats els minuts, la tarifa a aplicar serà de 0,20€ d’establiment de trucada i 0,05€ el minut.

Internet

Gaudeix dels teus gigues per a navegar a màxima velocitat 4G.* Una vegada superats els GB de la tarifa, la velocitat baixa a 16Kbps i pots continuar navegant sense cost addicional fins a 1GB. Si necessites més dades a alta velocitat pots contractar un abonament addicional a 4,95€/GB (o 10GB per 10€).

SMS

La tarifa aplicada als SMS nacionals és de 0,12€/SMS. Per als països internacionals pots consultar les nostres condicions.

Roaming

El Roaming a la Unió Europea està inclòs de forma gratuïta. Pots consultar les nostres condicions del roaming.

Sense permanència

Ens comprometem a donar-te només el millor servei, de manera que no trobaràs res que s’adapti millor a les teves necessitats. En el cas que deixem d’emmotllar-nos al que necessites, no et lliguem i pots rescindir el contracte en qualsevol moment.

Tots els pagaments són a mes vençut. Si decideixes donar-te de baixa, només et cobrarem els dies en els quals hagis tingut servei.

Preus

Els preus de la tarifa són definitius i sempre amb IVA inclòs.

Servei tècnic

En cas que tinguis problemes amb la teva línia, consulta el nostre FAQ o truca’ns al 800 65 43 43.

Estem tan a prop teu que el nostre servei tècnic t’ajudarà de forma ràpida i eficaç, sense excepcions. Si la causa del problema som nosaltres, no hauràs de pagar els dies que no puguis gaudir del nostre servei.